Friday, December 14, 2012

5
Komen

Cuti sem

en google

Salam.
lama sudah tak menjenguk blog. kesian. lebih 3 bulan. lama kan.
nak buat macam mana sibuk dengan kelas plus broadband pn takde.
sekarang tengah cuti sem. dah lebih sminggu dekat rumah.
kalau kat rumah lain la ade w-i-f-y, tuh yg bole update entry.

alhamdullilah. sudah selesai posting kat klinik berdekatan rumah iaitu KK Ampang first week cuti sem.
aku posting sorang2 tao. haha! aku tak caya yg aku ni berani. nasib baik la staf2 kat KK tuh baik2 je. plus ade kakak2 nurse yg praktikal jgk yg baik dan teman aku dalam masa seminggu. yela aku sorang je budak KKM kat situ.

now, second week cuti. alhamdullilah selamat duduk dirumah membesarkan badan dan part housewife :) harap2 dapat luangkan masa cuti ni puas2 before balik ke JB and start new sem .

p/s : suda redha dgn result hari tuh. thanks Allah. aku sdar yg aku patut bersyukur dgn apa yg kau berikan padu ya allah.

5 comments:

chot ok..! said...

selamat bercuti dear..:)Patut la menyepi.he

farah amirah said...

Chot : hee. thanks :)

chot ok..! said...

Most wlcme.td chot bca kmen kt segmen jujur 2.fara kmen jelez dgn no23,chot xpaham.cz no 23 2 pasal facebook,

TiranaAduka said...

sepanjang tu la ta tak dtg sini.maaf dari tirana aduka

TiranaAduka said...

dah abiskan cuti.

Copyright© All Rights Reserved faraa-myraa.blogspot.com