Thursday, August 30, 2012

10
Komen

esaimen :)

Assalamualaikum :)

Hari ni hari khamis dah.  lagi berapa hari je cuti dah nak habis. alamaaak tak suka! nak cuti lagi lahh. takpuass kot. walaupun cuti 2minggu pn terkejar-kejar jgk nak siapkan asigmnent ni lagi-lagi aku first group yg akan posting ke Klinik kesihatan (KK) . Aku akan posting di KK Majidee. errr . tak ready lg nak bg talk pasal ''RUAM LAMPIN & CARA MENGATASI'' . Nmpak mcm mudah tapi bagi aku yg amat low confident nihhh mmg rasaaa bergetar kot lutut neh. ngeh-ngeh. pada yg second group pergi KK , korang ada masa nak prepare flipchart, buku log, and pendidikan kesihatan. haaaa puiii -,- pnatnyee.

                                                                                                                                                                          
flip chart ku yg simple


ahaaa, berselarakkkkkknye.

see, gmbar kat ats tuh pnye lah cara aku buat keje, annoying kan? bersepahhh kot. since dari sekolah lagi mcm ni lah cara aku buat keje. ngee kantoi la plakkk. nasib baik buat kat rumah ada jgk pembantu yang setiaa nak tlg. big thanks kat adikku aina, my mum andd kucingku dotty si tukang menyibukkkkkkk je keje dia.

p/s : haaaaa. pray for me guy supayaaa aku confident nak beri talk nanti :) 



10 comments:

Nina said...

selamat berkhidmat cik nurse..

Lulu Yaya said...

waa sama la kita nak habis cuti dah. tak lama lagi nak naik sem baru dah.. btw, selamat berposting :D

farah amirah said...

#nina : thankss nina :)

farah amirah said...

#Lulu yaya :

tak best kan ? heee thankss awk :)

Orkid awek said...

Good luck.all the best..:)

Cik Yaya said...

bnyk keje ye..biasela tu..
wat elok2 esaimen tu..=D

Ayumi Comot said...

berspeah2 cmtu, ayu pun suke,hoho...

tp nak xnak, kena kemas sndri then..huhu

Everything's Everythings said...

All the Best juga ;D
Xde la bersepah sgt tu.. still nmpk terurus berbanding dgn lelaki yg buat kerja2 cmni ^^

Kyra Hizrina said...

woaa, goodluckk sis :D

chot ok..! said...

lama xlawat fara..hee..asg ruam lampin dan cara atasi..hee..terbaik la..hee

Copyright© All Rights Reserved faraa-myraa.blogspot.com