Thursday, August 23, 2012

2
Komen

horey raya !


Assalamualaikum
tak terlambat rasanya nak wish SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada semua blogger tersayang. MAAF ZAHIR BATIN semua.  kosong-kosong ye!
alhamdullilah, petang tadi baru je sampai Ampang.  penaat gilaa woiii dri perak-kelantan-kl.
tp seronok lah jgk dpt peluang beraya tahun ni esok lusa tak tahu lg kan kan kan.
paling 'best' duit raya makin skit lah yela memandangkan umur pn dah ber'angka 2 dihadapan kan so kene sdar diri. yg kedua ter 'best' balik kelantan and nak beraya ke rumah sedara mara bapak lah jam gilaa smpai tersangkut dkat 3 jam padahal kalau takde apa-apa 30min pn bole smpai. tulah kalau org bandar balik ke kampung masing-masing. cenggini lah. hahah!
btw, ada sesapa perasan tak? oh please perasan aku dah ade header berabad abad aku tnggu oke fine nmpak dsitu tipu, bertahun-tahun jgk akhirnya ade jgk header . big thank to my kwn kat poly dulu yg snggup buatkan utk aku. thanks cik kay jue . Jasamu kukenang nanti upahnya akan ku beri lalalallla :)

2 comments:

chot ok..! said...

http://chot91.blogspot.com/2012/08/contest-segmen-bersama-warna-kegemaranku.html

p/s : fara di tag,hope sudi join contest ni,perlukan suport dri kamu..tq :)

farah amirah said...

chot : heee tq nty fara buattt :)

Copyright© All Rights Reserved faraa-myraa.blogspot.com