Thursday, August 2, 2012

14
Komen

Thanks Allah :)



salam , ini untuk renungan kita bersama, ngee gambar diciplak dari noti kat facebook!
bila kita ada masalah and nak luahkan pada kawan-kawan tp mereka takde, jgn sempitkan and stress kan diri, Allah masih ada untuk kita yg sentiasa ada dengan kita sama ada sng and ssh. tak seperti kita masa sng lupakan tuhan dah ssh baru nak terhegeh-hegeh bentang sejadah. 


mmg kita luahkan pada org yg kita percayai kita akn rasa lega tp mereka still tak akan merasa apa yg kita rasa melainkan meluahkan pada Allah sbb Dia lebih memahami :)


p/s : berdasarkan pengalaman faraa sndiri. jgn terasa ye! selamat berpuasa semuaa!

14 comments:

amir aizat said...

nice entry :)

farah amirah said...

amir aizat : berdasarkan pglaman :) tq

Nurulee said...

Sometimes, kalau luahkan dekat orang pun tak semua yang akan paham situation kita bukan? =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/08/firecrackers-consumer-be-consider-please.html

-meeSUPERGIRL- said...

tergamam . Terkedu . Terkesima . Tanjat gegirl . Ada logiknya ayt tersebut ..

farah amirah said...

nurulee : yup selalunye mcm tuh lah :)

farah amirah said...

meesupergirl : hehe! kan kan?

Kamal Lee said...

setuju. dan aku terasa. ngehh. :)

TiranaAduka said...

assalamualaikum wbth...


Nice post....happy blogging..

Selamat menjalankan ibadah puasa....

Edy Fee said...

sudh pasti coz Allah maha mengetahui

farah amirah said...

kamal lee : ngeee. err terasa sorryy :)

TiranaAduka said...

Assalamaualaikum wbth,,,

singgah selepas subuh di pagiminggu...

Edy Fee said...

salam blogger
nak maklumkan keputusan
MY FIRST GIVE AWAY


FEEL FREE TO VIEW

http://edyfee.blogspot.com/2012/08/keputusan-rasmi-my-first-give-away.html

jangan marah kalau tak menang yer
selamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya

chot ok..! said...

berckp dari pngalman..terbaik!!:)

Edy Fee said...

blm update yer

Copyright© All Rights Reserved faraa-myraa.blogspot.com