Sunday, July 22, 2012

16
Komen

JOM JOIN GIVE AWAY EDY


sangat terharu dpt buat entry ni.
oke tahniah sbb berjaya buat GA. Lu mmg terbaik der.
nak cerita apa ye? well, first time aku terjah blog si edy terus terpikat dgn kartun-kartun beliau.
ngeh-2 tak tipu la sbb aku suka karton2 ni. boleh relaxkan minda. im i rite? Paling best ada terselit moral di dlm nye. keep it up bro!

btw, antara entry beliau yg aku suka :

idea ape ye?
well, boleh tak buat cerita pasal cinta muka buku, cinta twitter ke . senang cerita pasal cinta laman sosial. nmpak disitu miang. haha! 

hee, kalau korang nak join bole klik link di ats oke. hadiah menarik tao. rugi tak join 

p/s : nak mug tuh! nak tmbah koleksi :) selamat berpuasa :)

16 comments:

Edy Fee said...

hehehe syoknye dah join.hehe
terima kasih menyertai n support...
really appreciate ;)

|| amira || said...

goodluck ! :)

|| amira || said...

goodluck ! :)

farah amirah said...

edy fee :

ngeh-2. thanks for inviting me dude !
really appreciate lahh :)

farah amirah said...

amira :

thanks awk :)

anif abdullah| AA said...

gud luck :)

chot ok..! said...

gd luck dear..hope menang aw.. :) kita tak lupa,kita dtg lgi sini:)

Cik Kay Jue said...

good luck.. aku tak sempat lagi mau join..

farah amirah said...

anif : thankss

chot : ngeh2. kita pn tak lupa awk :) tq

CKJ : thankss. tao ko bz dgn kelas kan

Edy Fee said...

hhehe dtg cari update baru lg.ehhehe

farah amirah said...

edy : oke ;)

❤farahin izzati❤ said...

good luck >,<v

Edy Fee said...

TERIMA KASIH
KERANA SUDI JOIN DAN MENYOKONG 'MY FIRST GIVE AWAY'
-sangat hargai idea anda-

intai entry ni untuk menilai

SALAM BLOGGER ikhlas daripada EDY

farah amirah said...

farahin : hee :)

farah amirah said...

edy fee : err tq. sudah bce meyh.

farah amirah said...

This comment has been removed by the author.

Copyright© All Rights Reserved faraa-myraa.blogspot.com