Saturday, July 21, 2012

6
Komen

isi masa lapang

Assalamualaikum uolls

*soryy penggunaan ''aku'' dlm entry ni.*

hee. shat ke korang semua? hee. harap baik-baik belaka. ngeh-2 first puasa alhamdullilah  oke je cuma itula terliur je tgk kucing-kucing aku mkn whiskas smpai tak melayan cik kucing sbb ia tak puasa. kahkah kah! korang jangan tiru aku oke.

oke! sementara menunggu mak ayh g bazar rmadhan , aku tgk movie 'Senyuman di Kuala Lumpur'. best syiok drpd tengok tv duk tayang iklan mknan. ngeh-2. bab mknan mmg melemahkan iman. ngeee. yeah hari ni mesti berbuka sedap-sedap. 

''hari ni kita makan sedap-sedap sbb kakak berbuka dengan kita semua''. my mom said.
best kot cerita ni. nak tao kene tgk lah . meh tgk . KLIK. sory tak bape nak clear.
oke tutup cerita.

sumber : en google

faraa nak ucapkan selamat menyambut Ramdhan al-mubarak semua. selamat berpuasa and selamat beribadat pada semua. kbai :)

p/s : sementara tnggu wakty berbuka, jap lagi nak buat kek batik. ada org nak tak? :)



6 comments:

Edy Fee said...

selamat menyambut bulan ramdhan yer....hehe ikhlas daripada edyfee

Cik Kay Jue said...

wah untung la makan sedap2.. huhu..
owh cerita ni.. best2.. hehehe..

weh kek batik! huhu nak2..

*p/s: kau serius ke nak aku buat header?

farah amirah said...

edy fee :

salam ramdhan jgk. :)

farah amirah said...

CKJ :

haha! mkn sdap kat umah je. duk hostel trus kais pagi mkn pgi. huu

ngeee, meh meh amek kek batik.

yup aku serius :)

Ameerul Ashraf said...

kek batik..
nak2..heheh!
Selamat berpuasa cik farah :)

farah amirah said...

ameerul ashraf :

ngeh-2. kek batik? boleh2
slmat brpuasa jgk :)

Copyright© All Rights Reserved faraa-myraa.blogspot.com