Friday, July 20, 2012

4
Komen

esok puasa !

Assalamualaikum :)

alhamdullilah, tahun ni ber kesempatan lah aku nak berpuasa. ngeh-2 tak sabar kita nak puasa. sebab excited nak menyambut puasa ni, 2-3 hari jgk aku fikir nak balik KL ke tak, so balik jgk lah wlpn 3 hari jea. Merasa jugak lah aku nak sahur and berbuka ngan family. serius rndu. dekat 3 taun tak merasa sepenuhnya suasana ni . almaklumlah bergelar student mmg agak sukar lagi-lagi duk jauhh kat selatan. ngeee.


oke jam 4 nty dah nak gerak ke Larkin -TBS so sila doa kan sy selamat pergi and sampai ye.

Selamat Menyambut Ramadhan al-Mubarak semuaaa :)
Moga Ramadhan kali ni beri 1000 makna pada semuaa.
Jangan lepaskan peluang utk tambah pahala uollls :)

p/s : arghhh, trpksa lah curang naik bus transnasional . tak sukaaa lambat kot smpai . sory Konsortium :)

4 comments:

chot ok..! said...

selamat berpuasa yer dear..jgn mala2..solat trwh pergi aw..:)

Cik Kay Jue said...

selamat berpuasa weh.. :)

diera_nadiera ulalaaa~ said...

selamat berpuase si cantik manis.. ^_^ pilih lah bas yang lmbat asal selamat...hikhikhik

farah amirah said...

chot :

hee. selmat berpuasa jgk . insyaallah rajin2 kan diri :P

CKJ : haha. kau jgk weh.

diera:

hee. selmat berpuace jgk ye. ngee. oke-2 kita naek bas yg selmat. ngeee

Copyright© All Rights Reserved faraa-myraa.blogspot.com