Thursday, June 28, 2012

3
Komen

Awek nurse?

Bismillahirrahmanirrhaim


credit : mukabuku


aku nk cari awek nurse la...bile aku sakit dye yg mengubati aku.... :) .
status seseorang yg aku jmpe di fb :)

amboi bukan maen lagi kao kan? haha nak sngat plak awek nurse ye? siyus mamat neh mmg add most budak nursing kat kolej aku. motif dia? hee taktao plak. tak ksah lah kan status dia , dia pnye suke lah.

cume satu yg aku perasan lah kan? kalau aku on IM, msty ada je tgur, dah tgur tnye plak blablabla and then bila tanya belajar mane? bila aku jawab je amek kos nursing je automatik mulaa lah ''eh , awk sy tiba-2 sakit lah, awk kan nurse tlg jage saya,''. mak saya mmg suka bakal menantu nurse tao wak? aku buat smiley jelah kan. serasa aku lah , bkn aku sorang je yg kene mcm ni kankan? tak kira lah apa-2 . Cik doktor tak nak plak kau ngorat kan?? HAHAAHAHAHAHAHH!

p/s : cita-cita nak jd doktor tak kesampaian , jd nurse pn oke jgk kan?

3 comments:

chot ok..! said...

ayat2 laki gatal laa tu..hee

farah amirah said...

hehe. tahuu xpe :)

Anonymous said...

bkn psl nk jaga sakit ke apa tu
trust me.laki suka nurse psl nurse ni totally look hot.tambah2 plak nurse yg uniform ketat2 tu.mostly dak2 nurse kolej segi & masterskill
cemana i tau ?
coz my ex bf sendiri ckp camtu.he even asked me to pkai uniform ketat2,nampak hot katenye

Copyright© All Rights Reserved faraa-myraa.blogspot.com