Saturday, June 30, 2012

2
Komen

followers

credit : tumblr

err, big big big thanks to all follower yg follow fara ye.
sory, kalau fara tak follow korang ke sila bgtao oke :)
sbb nye, fara  follow awk-awk and awk yg berdasarkan *sila lihat gambar di bwh*  (my dearest follower) no body perfect, fara ni selalu terlepas pndg kat shoutbox. maklum jelah mata tak berapa nak jelas. huhuuuuuuuu. and make sure korg letak link blog kat edit profile oke :) tq. sng utk dijejak .hee, soryy kite bajet mcm bnyk je follower kita kankankan. haha.






p/s ; mood nak menambah follower sementara cuti msih ada. ngeh-2 . almaklumlah kan blog dulu kene hacks. cisss betul

2 comments:

Edy Fee said...

tatau la dah difollow ke tak...hehehe
all the best

farah amirah said...

haha. btw thanks edy, :)

Copyright© All Rights Reserved faraa-myraa.blogspot.com