Friday, June 29, 2012

6
Komen

jalan-2 cari mkn :)

salam.
ngee :D happy hari walaupun penat sangat keluar dari 8am-5pm.
pergi mane? kita pergi
1. teman mak ayh pergi ambik repord kad adik. sek tasik seri permaisuri. *tak berape igt      
nama sekolah ye.*

2. pergi mkn dekat restoran . ini wajib oke!
3. pergi ambik kad OKU adik aku kat kajang.
4. pergi viva . yg dekat area-2 lrt miharja. tak ingat nama tempat tuh.
5. pergi maybank kat KL sentral  - menambah koleksi kad atm yg sedia ada. mokcik kayoooo :P
6. beli brg lagi dekat-2 ofis mak
7. mkn kat gerai dekat ofis mak kiteww. see bape makan daaa?

kite cik Blog. Peacee

cakkk! kitaa nmpak awk yeaaaa!

cik blog dgn adiknye yg perasan comel :P


see, bape aktiviti aku hari ni? hee. yg best duit aku pn banyk habes. sob sob :/

p/s : eh soryy sngt kalau lappy korang loading bila bukak blog fara :)  k bai.


6 comments:

iqa said...

untunglah kan........

farah amirah said...

ngeee. biase lahh

chot ok..! said...

2 2 comel fara..:)baru bst blh kmn entry org..hee

farah amirah said...

chot : hee. awk njawa latif g comel. haha. tq komen .

chot ok..! said...

tak hbs2 ngn najwa latif..sih..tak la.ways bkn najwa latif..hee

farah amirah said...

heee. ngeee! yelahh-2 :)

Copyright© All Rights Reserved faraa-myraa.blogspot.com